Od rujna 2012. godine Ultra je odlučila upotpuniti i poboljšati svoju ponudu sa francuskim proizvođačem katamarana Fountaine Pajot,, jednim od najpopularniji proizvođača katamarana na svijetu.

Proizvodnjom katamarana Fountaine Pajot, se počeo baviti davne 1976. godine i danas u svojoj ponudi  ima kvalitetne i lijepo dizajnirane katamarane i motorne katamarane od 36 do 80 stopa, kako za privatne vlasnike, tako za čarter kompanije. Detaljnije informacije o povijesti Fountaine Pajot možete pronaći ovdje.

Fountaine Pajot, danas ima u ponudi veliki raspon katamarana i motornih katamarana proizvedenih modernom tehnologijom.  Sa dva inovativna pogona u La Rochelleu, u samom središtu jedne od najvažnijih područja brodogradnje, Fountaine Pajot znatno ulaže u daljnji razvoj i industrijalizaciju proizvodnje, te u ponudu novih plovila.

Kao dugogodišnji zastupnik za Beneteau jedrilice, bilo je logično da Ultra započne suradnju sa Fountaine Pajot čiji bi katamarani bili jako interesantni za jadransko područje ( Hrvatska i Slovenija ). Želimo voditi ovo tržište vrlo profesionalno koristeći naše bogato iskustvo stečeno sa Beneteau zastupništvom i to na više načina:

  • Charter management program kupnje Fountaine Pajot katamarana za vlastitu čarter flotu
  •  Prodaja Fountaine Pajot katamarana sa potpunom uslugom i daljnjim servisom  za profesionalne charter kompanije u Hrvatskoj i Sloveniji
  • Prodaja, dostava, opremanje i servis za privatne klijente / vlasnike.

Kao početak uspješne suradnje odlučili smo naručiti Lipari 41 ( sa 4 kabine i 4 WC-a) za vlastitu čarter flotu. U mogućnosti ste u nadolazećoj, 2013. sezoni vidjeti, unajmiti ili testirati ovaj katamaran iz naše čarter baze u Hrvatskoj. Za sve dodatne informacije, cijene ili slike Fountaine Pajot katamarana molimo posjetite slijedeću stranicu ovdje:

Sve osnovne specifikacije nalaze se u nastavku. Ukoliko želite cjenik i/ili ponudu, slobodno nas kontaktirajte na: sales@ultra-sailing.hr

Sanya57
Mahe 36
Summerland Deck