Isla 40 - Main Sailing picture
Dužina trupa
Širina trupa
Kobilica
Težina
Kvadratura glavnog jedra
Kvadratura Genoe
Std motor
Tank goriva
Tank vode
Dizajner
Quatuor verzija
Maestro verzija
11,73m
6,63m
1,2m
8,9T
58m²
37m²
2x20HP
300L
2x265L
Berret-Raccoupeau Yacht Design
4 kabine / 4 WC
3 kabine / 3 WC

 

Prostorni katamaran ispod 12m dužine

Ovaj uzbudljivi katamaran od 40 stopa je jedrilica dvotrupac dizajniran kako bi pružio nevjerojatni iskustvo na moru. Taj najnoviji model zamjenjuje vrlo uspješnog predhodnika Luciu 40, novi Isla 40 ima sve što imaju veći katamarani iz obitelji: moderni dizajn sa zaobljenim pramčanim djelom, vrlo udoban i komforan salon bez navigacijskog stola ali zato sa prostornim kaućem oko stola.

Isla 40 ima nevjerojatne prostore na svim razinama (u kokpitu, u salonu, itd.) okupani prirodnom svjetlošću koji će Vam omogućiti iskustva sa obitelji i prijateljima.

Različite mogućnosti

Isla 40 je katamaran od 40 stopa koji može imat 4 odvojena kupatila i WC-a ali i vlasničku verziju sa najvećom vlasničkom kabinom u toj klasi na tržištu. Komoditet, komfor i prostori koje ovaj katamaran nudi u kokpitu, u salonu i prednjem kokpitu (3 odvojena životna prostora) su nevjerojatni, komunikacija između kuhinjskoj prostora i kokpita je pojednostavljena zahvaljujući vvelikim kliznim vratima. Ukoliko želite vidjeti Islu 40 uživo i dobiti testno jedrenje s nama, slobodno nas kontaktirajte.