Saba 50 - Mooring sunset
Dužina trupa
Širina trupa
Kobilica
Težina
Kvadratura glavnog jedra
Kvadratura Genoe
Std motor
Tank goriva
Tank vode
Dizajner
Quintet verzija
Maestro verzija
14,98m
7,99m
1,25m
15,8T
83,5m²
57,5m²
2x55HP
940L
700L
Berret Racoupeau
6 duplih kabina + 1 skiperska, 6 kupatila
1 privana kabina + kupatilo / 3 kabine za goste + 3 kupatila

 

Saba 50, novi dodir katamaranskog svijeta za sve potrebe!

Saba 50 nastavlja osvojiti priznanja širom svijeta zbog svojih prepoznatljivih linija, sofisticiranog dizajna, izbora prostranih životnih područja i izvanrednih performansi u moru. Ova jedrilica savršeni je katamaran na kojoj možete podijeliti radost upoznavanja najljepših odredišta s onima koje volite.
S vanjskim profilom koji odražava elegantne i inovativne filozofije svojih dizajnera, ovaj katamaran od 50 stopa privlači pozornost gdje god se nalazi. Velika palubna površina pruža veliki profil visokih performansi, a gosti se mogu odlučiti za opuštanje u prostranom kokpitu ili na prekrasnom prednjem kokpitu naprijed, što omogućuje uživanje u svim vremenskim uvjetima uz velikih spremišta.

Nekoliko mogućnosti unutrašnjeg rasporeda

50 stopni katamaran je najmanji katamaran na tržištu koji se može konfigurirati s 6duplih kabina i 6 kupaonica što je veliki uspjeh za charter tržište najma luksuznih katamarana sa posadom. Maestro verzija također daje prostrani katamaran za privatne i luksuzne potrebe. Ako želite posjetiti Sabu 50, testirati katamaran na moru ili imate bilo kakvo pitanje o ovom katamaranu, cijenama, specifikacijama itd. možete nas slobodno kontaktirati. Imamo nekoliko Saba 50 u Hrvatskoj, naši kupci imaju mogućnost iznajmljivanja Sabe 50 sa skiperom i posadom.