Tana 47 - View
Dužina trupa
Širina trupa
Kobilica
Težina
Kvadratura glavnog jedra
Kvadratura Genoe
Std motor
Tank goriva
Tank vode
Dizajner
Quintet verzija
Maestro verzija
13,94m
7,7m
1,30m
13.8T
75m2
52m2
2x50HP
2 x 470L
700L
Berret – Racoupeau yacht design
4 duple kabine, 1 bunk bed kabina + 5 WC
3 kabine + 3 WC

 

Pridružite se luksuznom svijetu katamarana u samo 47 stopa

Nova Tanna 47 se odvaja o svih drugih katamarana sa originalnim i atraktivnim dizajnom, snažnim i linearnima crtama bez obzira na elegantan i prijatan izgled na sidru i jedrenju. Ovaj katamaran proširuje životne prostore kako bi pružio veći doživljaj i užitak na moru jedriličarima. Produženi kokpit koji je na istoj razini kao i salon je pametno dizajniran kako bi se mogao optimalno koristiti i prihvatiti sve raspoložive sadržaja: veliki stol u kokpitu, grill, olakšan prilaz krmenoj hidrauličnom platformi i pristup moru.
Fountaine Pajot Tanna 47 je detaljno dizajniran za što lagano upravljanje u svim aspektima jedrenja iz kormilarnice u svim uvjetima. Njegova težina i točka ravnoteže pružaju vrhunski stabilitet za nezaboravna iskustva u navigaciji i optimalnu brzinu na vjetar.

Nova verzija i poboljšanja

Tanna 47 u odnosu na predhodnu Saonu 47 pruža prostrani i sigurni Flybridge dizajniran za komforan boravak, prošuruje se otvor između salona i kokpita uz veća vrata. U salonu je tradicionalni navigacijski stol u potpunosti pomaknut na desnoj strani iz ulaza a umjesto njega se prostire veliki sofa prostora u U obliku oko stola, te produženi skladišni prostor. Novi zaobljeni dizajn unutrašnjeg furnira se odlično uklapa sa vanjskim dizajnom.

Unutrašnji raspored kabin

Dvije varijante su dostupne, prva Maestro verzija je zamišljena ja privatne vlasnike sa vlasničkim Master trupom koji ima veliku kabinu sa veliki bračnim ležajem, odvojenim tušem od WC-a. Druga Quintet verzija je idealna za charter tržište, Tanna 47 može biti konfigurirana sa 5 duplih kabina i 5 kupatila + odvojenu skipersku kabinu sa WC. U toj varijanti u lijevom trupu na krmi postoji poseban prilaz jednoj od kabini koja je potpunosti odvojena od ostatka katamarana. Ovo čini ovaj katamaran nevjerojatno atraktivnim za luksuzno tržište najma. Za sve dodatne detalje nam se slobodno možete javiti, model Saone 47 možete vidjeti uživo kod nas i zatražiti testno jedrenje na upitu. Ovdje možete pronaći cjenik, specifikacije i dodatne informacije. Saonu 47 možete unajmiti kroz charter sezonu sa ili bez skipera.

coming soon (…)