Alegria 67 - View from the sky
Dužina trupa
Širina trupa
Kobilica
Težina
Kvadratura glavnog jedra
Kvadratura Genoe
Std motor
Tank goriva
Tank vode
Dizajner
Privatna verzija
Charter verzija
20,46m
9,84m
1,70m
35T
133m2
97m2
2x110HP
1.400L
1.050L
Berret-Racoupeau Yacht Design
1 master kabina + kupatilo, 4 duple kabine + 4 kupatilo
6 duble kabine + 6 kupatila

 

Najveći Flagship katamaran iz brodogradilišta Fountaine Pajot Alegria 67

Katamaran Fountaine Pajot Alegria 67je najveći model katamarana iz brodogradilišta Fountaine Pajot, ujedno i novi model najnovije generacije. Riječ je o velikom i luksuznom katamaranu koji nudi nevjerojatnu razinu komfora, prostora i dizajna. Istinska jahta sa dva trupa sa velikim površinama u Fly-bridge-u, kokpitu i salonu, zavidnim dizajnom i modernim crtama.

Različite varijante interijera

Budući vlasnici imaju više mogućnosti konfiguracije interijera kako bi prilagodili Alegriu 67 svojim potrebama, Alegriu 67 je moguće opremiti u različitim varijantama smještaja unutrašnjosti. Klasična charter verzija (luksuzni charter) je varijanta sa 6 duplih kabina i 6 kupatila. Vlasnička Master verzija nudi u desnom trupu na provijednu veliku luksuznu master kabinu sa vlastitim ulazom prema prednjem kokpitu (koji ima opciju Jacuzzi. Zadnja moguća verzija je Lounge Varijanta gdje u lijevom trupu možete smjestiti potpunu opremljenu kuhinju odvojenu i izoliranu od ostatka katamarana sa spojenom duplom kabinom sa profesionalnu posadu, u toj varijanti dobijete otvoreni i prostori salon sa mini-barom. Snažan katamaran koji potvrđuje nastavak Fountaine Pajot brodogrališta u svijetu modernih, atraktivnih i luksuznih Flagship katamarana.
Alegria 67 je već danas popularan i uspješan FlagShip katamaran koji se isporučuje diljem svijeta za različite svrhe i kupce. Ukoliko želite dobiti više informacija, cjenik, specifikaciju ili imate konkretnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Možemo organizirati i posjetu brodogradilištu i testno jedrenje u dogovoru sa Fountaine Pajot na upitu.