Panorama

Naša tvrtka je u 2018. otvorila novu ekskluzivnu bazu luksuznih katamarana. Naša novootvorena baza se nalazi u jednoj od najboljih marina u Hrvatskoj: Marina Baotić u Segetu (u blizini Trogira).

Naša je nova baza u novijoj marini koja je izgrađena u 2000tih godina koja moderna, prostorna i savršeno okruženje za rad i boravak gostiju. Ova marina nam nudi savršenu bazu za smještaj naših katamarana ali i za rad i održavanja naše flote. Naši djelatnici u ovoj bazi imaju odličnu podršku kao i prostor za skladištenje i sve vrste poslova i popravaka.

Kako bi pronašli lokaciju Marine Baotić i naš glavni ured, ispod se nalazi interaktivna mapa:

Otvorili smo za naše klijente i naše charter goste prostorni i luksuzno opremljeni ured kako bi im ponudili optimalnu podršku, naš ured se nalazi u glavnoj zgradi Marine (50m od recepcije). Ured nam služi kao prodajni prostor koji nam omogućuje adekvatni prostor za sastanke sa klijentima i partnerima, a također i za doček charter gostiju u ljetnoj sezoni.
U ljetnim mjesecima, ova marina nam je ekskluzivna baza odakle nam polaze katamarani i motorni katamarani sa posadom ili bez.
Naš ured i cijela marina su opremljeni za što bolji doček našim charter gostima kako bi im pružili podršku i komotni smještaj i to od njihovog dolaska do isplovljavanja na katamaranima. Marina nudi sve vrste sadržaja za ugodan boravak: trgovine za robu, dućani za hranu, prodaja voća i povrća, kafići i restorani sa pripadajućim bazenom, privatni parking, toaletni prostori i tuševi itd. U blizini marine se nalazi i plaža za kupanje a blizina Trogira je također velika prednost za kratke izlete.
Udaljenosti Marine Baotić – Seget u odnosu na:
•    Grad Trogir: 2 Km
•    Veliki trgovački centar i supermarket MARISA: 1 Km
•    Plaža: 100m
•    Splitska međunarodna zračna luka: 7 Km
•    Grad Split: 31 Km
•    Grad Šibenik: 43,9 Km

U slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja nam se slobodno možete javiti.

FOUNTAINE PAJOT CROATIA

[/vc_column_text]

panorama1
[/vc_column][/vc_row]