Aura 51 - Main Aura 51 - Gennaker
Dužina trupa
Širina trupa
Kobilica
Težina
Kvadratura glavnog jedra
Kvadratura Genoe
Std motor
Tank goriva
Tank vode
Dizajner
Charter verzija
Maestro verzije
15,84m
8,08m
1,30m
18,1T
95m²
59m²
2x60HP
900L
900L
Berret Racoupeau
6 duplih kabina + 6 kupatila
5/5, 4/4

 

Nova Aura 51 najnovija generacija katamarana iz Fountaine Pajot

Novi model katamarana francuskog brodogradilišta AURA 51 označava novu eru u razvoju modela katamarana želju brodogradilišta iz La Rochelle da ide dalje u smjeru ekološkog razvoja brenda

Nekoliko mogućnosti unutrašnjeg rasporeda

Raspored palube na novom AURA 51 je u potpunosti redizajniran, označava novu eru Fountaine Pajot katamarana koji pruža još više prostora i udobnosti. Najveća inovacija ovog katamarana za krstarenje od 51 stopa je otvoreni prostor između salona i kokpita. Inovacija koja pojednostavljuje komunikaciju između kuhinje i velikog stola u kokpitu, a koja će vam ponuditi još veći osjećaj slobode i prostora.

Fountaine Pajot u suradnji s dizajnerskim timom Olivier Racoupeau Design, zamislio je da Aura 51 može primiti veliku površinu solarnih panela bez ugrožavanja dizajna.

Njegov veliki flybridge s udobnim prostom za siguran boravak i prostorom za sunčanje opremljen je solarnim pločama koje su potpuno integrirane u linije, solarne ploče su kapacitirane za proizvodnju više od 2.200W obnovljive sunčane energije. Ovo rješenje omogućuje kataramanu NEW51 da generira 5 puta više sunčeve energije od ostalih katamarana opremljeni solarnim pločama.

Aura 51 će imati nekoliko mogućnosti unutrašnjeg rasporeda, 4 ukupno i najkompletnijom ponudom na tržištu.