New 80 - Main View
Dužina trupa
Širina trupa
Kobilica
Težina
Kvadratura glavnog jedra
Kvadratura Genoe
Std motor
Tank goriva
Tank vode
Dizajner
Privatna verzija
Charter verzija
23,98m
11,09m
2,10m
66T
200m2
140m2
2x175HP
1.600L
2.400L
Berret-Racoupeau Yacht Design
1 master kabina + kupatilo, 1 VIP kabina + 2 duple kabine
6 VIP duble kabine + 6 kupatila

 

Najveći Flagship katamaran iz brodogradilišta Fountaine Pajot Thira 80

I prednji i glavni kokpit uživaju u velikim prostorima za prijem i opuštanje, s dvostrukim i izravnim pristupom salonu. Kabine, odnosno pravi apartmani i sobe za goste, dizajnirane su u duhu mega jahti, s visokim luksuzom, dorađene do najfinijih detalja, s kožnim presvlakama i namještajem obleženog od drveta i kože. Kupaonice podsjećaju na Wellness i uključuju jacuzzi u vlasničkoj kabini.

Salon, sa svojim velikim kliznim staklenim prozorima, ima intuitivnu cirkulaciju. Kao i na palubi, organiziran je oko salona, bara, prostora za navigacijski stol s prekrasnim odvojenim stolom gdje se opet mogu naći kožne presvlake i gornji šavovi. Kabina, garderoba, kupaonica… sve što biste očekivali u svijetu motornih jahti.

Originalni plan palube

Iako je zadržala potpis Fountaine Pajot brenda, NEW 80 model je prava mega jahta s novim i originalnim prostorima koje nećete pronaći na drugim modelima ove veličine. 

Ekskluzivne inovacije uključuju:

  • Dva bočna kokpita s krilima (balkonima) koja se otvaraju
  • Beach Club koji ima 100% pogled na more kako biste maksimalno iskoristili sidrišta
  • Prostori za pohranjivanje dizajnirani su za sve igračke, uključujući prednje ormariće za daske za veslanje ili opremu za ronjenje, a na krmi, poseban prostor za pohranjivanje vodenog skutera ispod velike središnje klupe.