NAJAM KATAMARANA

Kao dugogodišnja tvrtka koja je usko vezana sa charter djelatnošću i u jednoj od najljepših destinacija na svijetu za jedriličare, Ultra je već niz godina etablirano ime u svijetu najma katamarana i managementa. Naša avantura sa najmom plovila, jedrilica i katamarana je započela davne 1995. Duh naše tvrtke i glavna filozofija su nam: Naučiti jedriti i zajedriti! Tako smo omogučili velikom broju naših gostiju da samostalno i u društvo njihovih obitelji i prijatelja zajedre na svojim jedrilicama i katamaranima. Danas je Ultra Jedrenje velika domaća Charter tvrtka specijalizirana za dva velika Brenda (među najveća na svijetu) koji zaista puno znače na nautičkom tržištu: Beneteau jedrilice i Fountaine Pajot katamarani. Najam katamarana je najveći izazov naše tvrtke i ujedno naše danas najzanjmljivo tržište u charteru. Naš je glavni cilj ponuditi potencijalnim klijentima podršku i pomoć kako bi im pojednostavili korištenje i boravak na katamaranima, rezultat toga je veliki broj naših charter gostiju koji su se odlučili za najam katamarana i koji su se u konačnici odlučili za kupnju katamarana ili investiranja u našem Charter Management programu.

 

Charter-main

Danas nudimo na tržištu dobro opremljene katamarane jedriličarima i gostima iz cijelog svijeta koji su željni iskusiti Jadransko more na prostornim, komotnim i luksuznim katamaranima sa ili bez posade. Uz krstarenje mogu otkriti i sve čari jadranskog mora i dalmatinskih otoka uz degustaciju najboljih gastronomskih delicija. Fountaine Pajot ima danas različite vrste katamarana od 40 do 67 stopa, od kojih izdvajamo za najam katamarana bez posade: Lipari 41 sa 4 kabine, Lucia 40 sa 3 ili 4 kabine, Astrea 42 sa 4 kabine, Helia 44 sa 4 kabine te Motorni katamaran MY37, dok za najam katamarana sa posadom (skiper i hostesa) izdvajamo sljedeće modele katamarana: Saona 47 sa 5 kabine, Saba 50 sa 6 kabina te motorni katamaran MY44 sa 3 kabine. Uz ove katamarane na tržištu postoje i veći modeli kao što su Ipanema 58 i Alegria 67.
Svi naši katamarani su dobro opremljeni, a veći katamarani koji idu sa posadom imaju kao standardnu opremu klima uređaj, Generator, Desalinizator, Supove (Standing Up Paddles) te niz važnih opcija i oprema za sigurnosno i komforno krstarenje Jadranom.
Većina naših katamarana možete rezervirati iz 2 naše najveće charter baze koje su ACI Trogir te Marina Baotić Seget, na ovom linku možete vidjeti našu ponudu i sami rezervirati katamaran ili poslati upit.

Za više informacija, detalja, upitima ili direktne rezervacije, pronać ćete sve potrebno na linku naše službene stranice o najmu plovila.

CHARTER MANAGEMENT

Naš program Charter Management-a nudimo vlasnicima katamarana iz Hrvatske ili drugih zemalja koji žele držati brod na vezu u Hrvatskoj i potpisati ugovor o Charter Management-u sa našom agencijom.
Osnovni cilj Charter Management programa je prepusti brigu o održavanju, vezu, pripremi katamarana agenciji s kojom se potpisuje ugovor. Agencija vodi računa o svim poslovima tijekom čitave godine, što uključuje:
•    Redovno zimsko održavanje katamarana uz definirani godišnji troškovnik
•    Priprema katamarana prije charter sezone
•    Potpuna podrška tijekom charter sezonu za sve ugovorene najmove
•    Čišćenje, raspremanje i priprema katamarana nakon sezone prije redovnog zimskog održavanja
•    Utvrđivanje stanje katamarana nakon sezone sa spiskom potencijalnih i potrebnih radova, investicija do sljedeće sezone
•    Sustav praćenja rezervacija Online za sve ugovorene katamarane

Administrativni dio od upisa katamarana do prve rezervacije i primanja gostiju u sezoni je također briga naše agencije. Naše zaposlenice tijekom cijele godine surađuju sa preko 150 agenata diljem svijeta te uz pomoć njih i naših direktnih kontakata/klijenta bukiraju kapacitet katamarana u ljetnoj sezoni. Naš je cilj privući i veliki broj direktnih gostiju upravo preko naši WEB stranica.
Kupnja katamarana znači velika odgovornost i briga za vlasnika kasnije oko održavanje, godišnjeg veza, praćenje troškova itd. Charter Management program nudi idealno rješenje svim vlasnicima u tom pogledu. Vlasnici mogu računati na pokrivenost redovnih troškova, a sa dobrim rezultatima u charteru i rezervacijama se može ostvariti i dodatan prihod na kraju svake charter sezone za vlasnika.

 

CM-glavna

 

Za sve upite vezano za kupnju katamarana i mogućnosti CM programa sa našom agencijom kasnije nas možete direktno kontaktirati. Nakon odabira dodatne opreme i modela, možemo Vam poslati najbolju moguću ponudu za pojedine modele katamarana uz punu podršku u odabiru opreme i konfiguracije katamarana.
Na upitu šaljemo i kalkulacije, odnosno projekcije koje se odnose za godišnje rashode i prihode koji se ostvaruju kroz jednu charter sezonu.