Ultra Catamaran Brokerage

SAONA 47

GODINA: 2018 – 570.000€

Used Saona 47

LAGOON 50

GODINA: 2018 – 627.000€

Used Lagoon 50

LIPARI 41

GODINA: 2013 – CIJENA: PRODANO

Used Lipari 41 - Cockpit

MOTOR YACHT MY 37

GODINA: 2017 – PRODANO

Used MY37

Naša tvrtka je generalni zastupnik za Fountaine Pajot katamarane ali je također prisutna na tržištu rabljenih plovila i katamarana. Na ovoj stranici možete pronaći našu trenutnu ponudu rabljenih katamarana. Naša se ponuda sastavi uglavnom od Fountaine Pajot katamarana koje zastupamo na hrvatskom tržištu, imamo u ponudi izbor rabljenih katamarana drugih popularnih proizvođača i brodogradilišta poput Lagoona.

Naša tvrtka nije isključivo i primarna brokerska tvrtka ili agencija i nemamo veliki izbor rabljenih plovila i katamarana. Inzistiramo na činjenici  da u ponudi imamo rabljene katamarane koje dobro poznajemo i pratimo u detalje jer je riječ o katamaranima iz naše vlastite flote ili u vlasništvu naših odabranih klijenata i kupaca.

U Hrvatskoj možete naći veliki broj rabljenih i polovnih katamarana koji su na raspolaganju u charteru i u tržištu najma. Ali s obzirom na velikoj konkurenciji i dinamičnosti djelatnosti chartera u Hrvatskoj, garantiramo da su katamarani koji su u ponudi u dobrom stanju i jako dobro održavani. Tržište katamarana je zadnjih sezona jako aktivno i potražnja je veća od ponude, veliki broj zainteresiranih kupaca i budućih vlasnika mora čekati i poštovati duže rokove isporuke novih katamarana. To je jedan razlog koji objašnjava veliki interes tržišta za rabljene katamarane koji mogu dostupni brže.

Ispod se nalazi trenutna raspoloživa ponuda naših rabljenih katamarana: