Isla 40 - Main Sailing picture

Skiper trening katamaran.

Nemate nikakvog iskustva na katamaranu? Želite naučiti kako isploviti i manevrirati sa 2 motora i 2 trupa? Želite zajedriti na katamaranu i vidjeti razliku od jedrenja na mono-trupcu i jedrilici? U tom slučaju preporučamo naš četverodnevni program „Katamaran skiper trening“.
Iz godine u godinu, katamarani postaju sve popularniji pa je i potražnja sve veća te ide u dva smjera: najam (chrter) i kupnja za privatne svrhe. Tržište katamarana će i dalje rasti i veliki broj postojećih vlasnika plovila će se odlučiti na kupnju katamarana koji nemaju konkurenciju u smislu prostora, komoda i sigurnosti. Bez obzira na to i dalje postoji veliki broj ljudi koji nikada do sada nisu plovili na katamaranu. To je jedan od glavnih razloga zašto smo u svoju bogatu ponudu ubacili i „Katamaran skiper trening“ program.
Kao što znate, Ultra je prije svega jedriličarka tvrtka koja dugi niz godina (od 1995.) kao glavnu aktivnost nudi tečajeve jedrenja u suradnji sa profesionalnim instruktorima. Kroz našu školu jedrenja je prošlo više od 1.800 polaznika iz cijelog svijeta, a neki od njih su u međuvremenu postali profesionalni skiperi i vlasnici brodova. Od proljeća 2019. smo i jedina ISPA licencirana škola jedrenja u Europi.
Cilj našeg Katamaran skiper treninga nije dobivanje dozvole već upoznavanje polaznika koji su već kupili ili žele kupiti katamaran da steknu iskustvo i povjerenje na katamaranima.

Isla 40 - new model Croatia

Cilj našeg Katamaran skiper treninga nije dobivanje dozvole već upoznavanje polaznika koji su već kupili ili žele kupiti katamaran da steknu iskustvo i povjerenje na katamaranima.

Sa našim Katamaran skiper treningom naučiti ćete slijedeće:

– Kako manevrirati u marinama?

– Kako usidriti katamaran?

– Kako se vezati?

– Kako jedriti na katamaranu?

– Kako koristiti motore?

– Kako otvoriti, skratiti i zatvoriti jedra?

– Kako se ponašati u specifičnim situacijama?

– Kako poštovati more, druga plovila i prirodu?

– Kako komunicirati i ponašati se na katamaranu?

– Kako pripremiti i održavati katamaran?

… i mnogo drugih radnji …

Tečajevi se održavaju na modelu katamarana Isla 40 (2021.). Fountaine Pajot katamarani su prostrani, sigurni i odlično jedre, pružaju odlične performance jedrenja i uvjete boravka na moru. Unutrašnji komfor sa velikim udobnim i duplim kabinama sa pripadajućim kupatilima za optimalni komfor i privatnost polaznika.

TERMINI TEČAJA:

Datum: 22.04. – 24.04.2024.
Cijena: 520,00€/osoba (ležaj)*

*minimalno 4 polaznika
Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na: school@ultra-sailing.hr

Za sve detalje našeg programa škola jedranja, kliknite na ovom linku.