New FP45 - aerial view
Dužina trupa
Širina trupa
Kobilica
Težina
Kvadratura glavnog jedra
Kvadratura Genoe
Std motor
Tank goriva
Tank vode
Dizajner
Quatuor verzija
Maestro verzija
13,45m
7,55m
1,20m
13,60T
74m²
45m²
2x40HP
470L
700L
Berret-Racoupeau Design
4 duple kabine + 4 kupatila
1 privana kabina + kupatilo / 2 kabine za goste + 2 kupatila

 

Upoznajte najnoviji katamaran od 45 stopa iz Fountaine Pajot

Ukrcajte se na novi katamaran Elba 45 i upoznajte moderni, osvijetljeni i prostrani svijet nautičkih katamarana dizajniranih od strane francuskog brodogradilišta Fountaine Pajot. Elba 45 posjeduje moderne i energične linije koje nalikuju na zadnje moderne trupove sa ”izvrnutom” provom Saone 47 i Astrea- 42.  Novi model katamarana od 45 stopa će imati redizajniranu kormilaricu koja će olakšati manevriranje i komunikaciju između kapetana i ostatka broda. Unutrašnjost salona je također redizajnirana sa povećanim ”Lounge” prostorom i otvorenim panoramskim pogledom od 360 stupnjeva. Velike kabine okupane prirodnom svjetlom.
Treba istaknuti činjenicu da novim modelom od 45 stopa, Fountaine Pajot zamjenuje uspješni model katamarana Helia 44 koji je bio prvi pripadnik novije generacije FP katamarana.
Elba 45 ima pripadajući prostorni Fly-bridge na vrhu koji će svrstati ovaj novi model u svijetu luksuznih katamarana za privatne vlasnike i charter tržište.

Različite verzije novog katamarana FP45

Elba 45 ima dvije varijante rasporeda unutrašnjosti, prva je verzija vlasnička Maestro verzija u kojoj je lijevi trup u potpunosti namijenjen vlasniku sa velikom Master kabinom, odvojenim WC-om o prostornog tuša sa slobodnim ulazom (Italian style), druga je verzija Quatuor verzija sa 4 velike duple kabine sa pripadajućim WC-ima. Uz to se mogu naručiti dvije skiperske kabine u provi  koje su potpuno odvojene sa vlastitim ulazom iz palubom.
Prvi Elba 45 u Hrvatskoj očekujemo početkom 2020. godine. Ukoliko želite dobiti više informacija, cjenik, specifikacije, uvjete kupnje i mogućnosti Charter Management investicija, slobodno nam se javite. Rado pošaljemo konkretnije informacije i brojke na upitu.