Power Catamaran MY 40
Dužina trupa
Širina trupa
Kobilica
Težina
Std motor
Tank goriva
Tank vode
Dizajner
Unutrašnji raspored
12,20m
6,00m
1,1m
13,5T
2xVOLVO IPS350 (2x260HP)
2x600L
350L
Daniel Andrieu
3 kabine / 3 WC

Moderna motorna jahta
Novi motorni katamaran MY 40 je zadnji model iz brodogradilišta Fountaine Pajot i dio je modele motornih katamarana. MY 40 nudi prostorni Fly-Bridge i vlasničku kabinu koji nemaju konkurenciju za 40stopnu motornu jahtu. Sa elegantnom i dinamičnom linijom, vrlo modernim dizajnom i reprezentativnim crtama, daje ukupni dojam moćne i atraktivne motorne jahte.
Životni prostori iznad svih očekivanja
Motorni katamaran MY 40 ima nevjerojatan prostor sa viskom razinom komfora u svim dijelovima (kokpit, Fly-bridge, salon, kabina, prednji kokpit itd.), prirodno osvjetljenje unutrašnjosti zahvaljujući velikim okovima prozor, novi MY 40 je nevjerojatno prostoran za svoju dužinu trupa. Svaki unutrašnji i vanjski prostor je optimalno dizajniran i projektiran kako bi se prostor isticao dizajnom i kako bi mogao ponuditi veliki potencijal skladištenja i spremišta. ”Lounge” salon i odvojeni prostor sa kuhinjom pružaju otvorenu komunikaciju prema kokpitu koje olakša boravak i život na moru.

Ukoliko ste zainteresirani za kupnju motornog katamarana MY 40, ukoliko želite dobiti cjenik, ponudu, uvjete kupnje, slobodno nam se direktno javite sa Vašim pitanjima. Bit će nam zadovoljstvo Vam poslati opširnije informacije. Motorni katamaran MY 37 je moguće pogledati detaljno u našoj bazi, testirati ili unajmiti u sezoni.