FP Power 67 - Powerful and luxury catamaran
Dužina trupa
Širina trupa
Kobilica
Težina
Std motor
Tank goriva
Tank vode
Dizajner
Lounge Maestro Verzija
Classic Maestro Verzija
19,69m
9,84m
1,15m
31,5T
2 VOLVO 300HP (opt 2 x 435HP)
4.000L
1.050L
Berret-Racoupeau Yach Design
1 VIP kabina + kupatilo, 3 duple kabine + 3 kupatila
1 VIP kabina + kupatilo, 4 duple kabine + 4 kupatila

 

Najveći motorni katamaran Power 67

Nadahnuti ogromnim uspjehom modela katamarana Alegria 67, brodogradilište Fountaine Pajot kako bi se pozicionirao kod još zahtjevnijeg tržišta motornih mega-jahti je odlučio ponuditi model motornog katamarana Power 67 koji nudi nevjerojatnu izvednu dizajna, komoda, komfora i životnog prostora u kombinaciji sa jakom snagom motora i velikom autonomijom. Power 67 je dizajniran za plovidbu na većim udaljenostima, njegova snaga u kombinaciji s dizajnom trupa omogućuje  postizanje nevjerojatnih brzina krstarenja. Ovaj veliki krstaš nudi veliki kapacitet spremnika i autonomiju kako bi u potpunosti iskoristio sve užitke navigacije od Europe do Amerike.

Prostor i visoki komfor

Power 67 je sinonim za beskompromisni luksuz gdje se prostor i udobnost izjednačavaju s elegancijom i dinamičnom vizijom. Motorni katamaran ima izražene fine i suvremene linije, asimetričniji interijer u skladu s najnovijim trendovima. Ova motorna jahta je dizajnirana s prostranim, zabavnim i opuštajućim prostorima unutra i vani, osiguravajući pritom beskompromisne standarde sigurnosti i performansi. Njezin kokpit od 36m² osmišljen je za nezaboravne društvene prigode, potpuno se otvara prema salonu s nekoliko mjesta za sunčanje, kuhinju s roštiljem i blagovaonicom za veliki broj gostiju.

Prostrani Flybridge od 32 kvadrata, prednja paluba s opcijskim jacuzzijem i VIP kabinom vlasnika jednostavno simaju pristup iz salona.

Luksuz Hotela kategorija 5 zvjezdica, privatnost i komoditet

Fountaine Pajot je dizajnirao niz unutrašnjih rasporeda za Power 67 kako bi odgovarao širokom rasponu individualnih potreba, uključujući krstarenja na velike udaljenosti (Long Cruise katamaran s transatlantskim rasponom), jednostavnu želju za uživanjem na moru ili čak ugostiti posebnu prigodu na brodu dok se sidrite.
Dostupan sa kuhinjom u trupu ili u salonu, Power 67 donosi raskošan luksuzni prostor s 5 zvjezdica koji je hrabar, moderan i izrazito moderan. Panoramsni pogled od 360 stupnjeva pružaju se kroz duge prozore, a njegov vrhunski dizajn i ukrasi pomažu u prirodnom osvjetljenju i dodatno poboljšavaju spokoj i udobnost životnih prostora.
Vlasnička VIP kabina je privatni apartman od 22m² s prostranom svlačionicom s kaučem. Posebna vrata prema prednjem kokpitu  pružaju praktičan pristup koji čuvaju i privatnost vlasnika, a vlasnička kupaonica utjelovljuje luksuz na moru sa spektakularnim tušem i dizajnerskim umivaonicima.